Nieuwe groenvoorziening RK begraafplaats Erica ontvreemdt

Erica – In Erica is bij de RK kerk en begraafplaats de pas aangeplante groenvoorziening ontvreemdt. Dit meldt de politie Zuidoost Drenthe op hun Facebookpagina.

De beheerder van de Rooms Katholieke begraafplaats in Erica zal vreemd opgekeken hebben: meer dan twintig pas aangeplante Rododendrons zijn verdwenen. Een aantal van de Rododendrons had al roze bloemen en een groot aantal ervan zat nog in knop.RK-Kapel-Erica Ook zijn bij de Maria Kapel bij de RK kerk zes sinds kort geplante Azalea’s, die al in bloei stonden en oranje van kleur zijn, verdwenen. azaleas

De politie Zuidoost Drenthe meld op hun Facebookpagina dat er intussen door de beheerder aangifte van diefstal is gedaan. Indien u iets gezien hebt of meer weet over deze diefstal vraagt de politie aan u om dit bij hun te melden.

Bron/foto’s: Politie Zuidoost Drenthe Facebook