Fotografe Karin Broekhuijsen geeft lezing natuurfotografie

Nieuw-Dordrecht – Natuurfotografie, iets wat velen onder ons beoefenen. Fotografe Karin Broekhuijsen geeft op zondag 19 mei een lezing over dit onderwerp én hunebedden.

Bij Museum Collectie Brands is er altijd wel iets te beleven.  Het museum verheugt zich in het bijzonder over de komst van fotografe Karin Broekhuijsen.

Natuur en hunebedden

Op zondagmiddag 19 mei zal zij een lezing verzorgen waarin er veel aandacht besteed zal worden aan haar prachtige foto’s. Naast natuurfotografie zal Karin stilstaan bij haar nieuwste project: ‘Ode aan het hunebed’. Een fotoboek met informatieve teksten over hunebedden dat onlangs op 12 april officieel werd gepresenteerd in het Hunebedcentrum in Borger.

vroeg uit de veren

Maanden aan werk gingen vooraf aan de totstandkoming van het boek. Alles om maar de mooiste plaatjes vast te leggen, precies op die momenten dat het licht op z’n mooist was. Dat betekende soms dat Karin al erg vroeg in de ochtend uit de veren moest. Maar met veel plezier, want Karin is een vrouw met een enorme passie voor haar werk én hunebedden. Een lezing waarin iedere fotoliefhebber zich wel zal kunnen vinden.

aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich vooraf aan te melden door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400. De entreeprijs bedraagt €8,- per persoon. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen