Marloes de Vries signeert haar boek ‘Volwassen worden is optioneel’

Klazienaveen – Oud-inwoonster van Klazienaveen Marloes de Vries geniet al van een grote bekendheid als illustrator. Nu heeft Marloes ook nog eens een boek uitgebracht! Met stripjes uiteraard!

De in Klazienaveen opgegroeide Marloes de Vries komt as. zaterdag 11 mei naar het Rensenpark in Emmen om het door haar onlangs uitgebrachte boek ‘Volwassen worden is optioneel’ te signeren. Door het gehele land heeft Marloes er intussen al diverse succesvolle signeersessies op zitten, en nu komt Marloes komende zaterdag ook in Emmen.

meer dan 100 herkenbare stripjes

Marloes kan als geen ander de strubbelingen dat het leven met zich meebrengt in een enkele tekening of een kort stripje vatten. Haar boek ‘Volwassen worden is optioneel’ bestaat uit meer dan 100 herkenbare stripjes voor iedereen die als volwassene gezien wordt en eigenlijk nog niet helemaal zover is. In ‘Volwassen worden is optioneel’ laat Marloes de Vries zien dat volwassen worden iets is wat je er zelf van maakt!

Signeersessie in het Rensenpark

Zaterdag 11 mei is Marloes tussen 13.00 – 15.00 uur in het Rensenpark om ook uw exemplaar van haar handtekening en misschien ook wel van een klein tekeningetje door haar persoonlijk te voorzien.

Marloes de Vries

Marloes de Vries groeide op in Klazienaveen. Ze tekent en schrijft al sinds ze klein is, en heeft er haar werk van gemaakt. Na vele boeken van anderen te hebben geïllustreerd is ‘Volwassen worden is optioneel’ het eerste boek dat geheel van haar hand is. Marloes heeft meer dan 107.000 volgers op Instagram en tekent wekelijks strips voor Tina en Flair. Naast strips illustreert ze boeken en schrijft ze artikelen voor magazines als Flow en Charlie.

(archieffoto: Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!