130 Beach handbalteams op Ermerstrand Beach Cup toernooi

Regio/Erm – Het grote Ermerstrand Beach Cup toernooi wordt intussen alweer voor de 4e keer op rij georganiseerd door handbalverenigingen uit de regio. 130 Beach handbalteams zullen op het Ermerstrand Beach Cup toernooi spelen.

Organisatie

Het grote Ermerstrand Beach Cup handbaltoernooi in Erm wordt dit jaar voor alweer de 4e keer op rij georganiseerd door de gezamenlijke handbalverenigingen HVE 2000, E &O, Actief, Hurry-up en SVBO. Met ruim 130 aanmeldingen uit het gehele land is het uitgegroeid tot één van de grootste beach handbaltoernooien in Nederland.

één van de grootste beach handbaltoernooien

Het weekend van 17, 18 en 19 mei staat het Ermerstrand in Erm helemaal in het teken van beach handbal. Voor het  Ermerstrand Beach Cup Z.O. Drenthe hebben zich intussen al ruim 130 deelnemende teams uit het gehele land aangemeld wat intussen is uitgegroeid tot één van de grootste beach handbaltoernooien in Nederland. Tijdens dit toernooi strijden de teams voor NK kwalificatie punten.

Op maar liefst op 8 velden worden er gedurende het hele weekend wedstrijden gespeeld. Op vrijdagavond 17 mei trappen de jongste jeugdleden, de F en E jeugd,  het toernooi af. Op zaterdag 18 mei starten de D en C jeugd en later op de dag sluiten daar de B, A-jeugd en senioren bij aan. Zondag 19 mei spelen de B, A jeugd en senioren de rest van de poule wedstrijden met als afsluiting van het toernooi de finales. Iedereen is van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen!