Verplaatsing wisselzone en finish 13e JMS Triathlon Klazienaveen

Klazienaveen – De 13e JMS Triathlon heeft te maken met een  stijgende belangstelling van zowel deelnemers alsook publiek. Deze zomer wordt de 13e editie gehouden.

13e JMS Triathlon

Zondag 14 juli wordt dit jaar voor alweer de 13e keer de JMS Triathlon georganiseerd, JMS is de nieuwe hoofdsponsor van de 13e Triathlon Klazienaveen, en Peter van Dijk is nieuwe sponsor van de Kindertriathlon.

Met een sterke stijging in het aantal deelnemers de afgelopen jaren, werd de noodzaak om een groter en ruimer gebied voor de wisselzone en de finish te kunnen gebruiken, ook groter. Vanwege de genoemde reden heeft de organisatie moeten zoeken naar een nieuwe locatie voor de wisselzone en het finishgebied. NK_Triathlon-2016-(74)

Esdal terrein

De nieuwe locatie hiervoor is gevonden op het terrein aan de noordzijde van het Esdal College. Op dit terrein is meer ruimte voor de verzorging en het opvangen van de sporters en wordt de veiligheid ook nog eens verhoogd. Ook voldoet de organisatie van de Triathlon van Klazienaveen hiermee aan de eisen van het NK Halve Triathlon, en het NK Junioren en NK Jeugd. Met  de verplaatsing wordt ook aan de wens van de Klazienaveense middenstand voldaan.