Bloemenmarkt as. zaterdag 4 mei in centrum Klazienaveen

Klazienaveen – Op zaterdag 4 mei is het dodenherdenking, maar de gewone markt en de jaarlijkse Bloemenmarkt zullen overdag gewoon in het centrum van ons dorp plaatsvinden. Ook de winkels zijn dan normaal geopend.

Het is dodenherdenking komende zaterdag 4 mei en de voorspellingen van de temperatuur zijn niet zo geweldig. Haal de dikkere (winter)jas maar even weer uit de kast en kom ook naar het centrum van Klazienaveen.

Komende zaterdag 4 mei zal  zowel zowel de normale wekelijkse markt als de jaarlijkse bloemenmarkt plaatsvinden! De Bloemenmarkt is er vanaf 9.00 uur. U komt toch ook komende zaterdag 4 mei gezellig naar het centrum van Klazienaveen?GERANIUMMARKT-KLAZIENAVEEN-2015-(40)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!