Eenrichtingsverkeer in tuinbouwcentrum Klazienaveen tijdens 42e Kom in de Kas

Klazienaveen – Tijdens de alweer 42 editie Kom in de Kas, het weekend 6 en 7 april, wordt de weg De Kwakel tijdelijk eenrichtingsverkeer. Het tuinbouwcentrum in Klazienaveen zal ongetwijfeld weer gezellig druk worden tijdens deze twee dagen.

6 en 7 april 2019

Kom in de kas en beleef een wereldse dag op 6 en 7 april 2019! In Klazienaveen doen er ruim 10 actieve kwekers mee en zetten hun deuren voor u open. Landelijk zijn er zo’n 200 enthousiaste kwekers die hun deuren van de kas open zetten, zodat iedereen kennis kan komen maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat.Kom-in-de-kas-2019-deelnemers

De Nederlandse glastuinbouw is werelds! Van oorsprong tot afzet, van import tot export, en van wereldse tradities tot wereldse gerechten. Nederlandse kinderen groeien op met Hollandse kropsla uit de kas en Italiaanse kinderen met heerlijke, sappige tomaten in de pasta. Russische kinderen geven hun meester en juf op de eerste schooldag een bloem en in Japan staat een gele chrysant symbool voor de zon en het licht.

Deze wereldse belevingen kun je allemaal ontdekken en ervaren tijdens Kom in de Kas, het leukste, lekkerste en leerzaamste uitje voor jong en oud.

eenrichtingsverkeer

De weg De Kwakel  in het tuinbouwcentrum van Klazienaveen  is dicht in één richting. Dit geldt voor zaterdag 6 april van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur. De wegen in het kassengebied worden op de bovenstaande tijden dus een eenrichtingsweg. (zie kaart)komindekas-2019-De-Kwakel

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl (2017))

error: De inhoud van deze website is beschermd !!