Trouwbeurs zondag 31 maart op het Veenpark Barger-Compascuum

Barger-Compascuum – Het is inmiddels alweer meer dan 20 jaar geleden dat het eerste officiële Nederlandse huwelijk ‘buiten’ plaatsvond in de gemeente Emmen. En dat was in het prieel naast de kerk op het Veenpark te Barger-Compascuum. Zondag 31 maart is er opnieuw de bekende Trouwbeurs!

Van Open Trouwdag naar Trouwbeurs

Op zondag 31 maart zal er tijdens trouwbeurs ook een ambtenaar van de Burgerlijke Stand aanwezig zijn en kan u informatie geven over de ceremonie, het huwelijk, de procedure en natuurlijk al uw vragen over dit onderwerp beantwoorden. De Open Trouwdag in het Veenpark is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige ‘Trouwbeurs’ en daarom heet het vanaf heden ook zo!

Bruiloft in het Veenpark

Tijdens de trouwbeurs is er ook de mogelijkheid om een bruiloft in ons idyllisch kerkje op het park bij te wonen. Trouwbeurs-2016-IMG_5723De romantische muziek, in combinatie met de sfeer, en de prinsessenjurk van de bruid, maken dat niemand het droog houdt.

Partyzaal Turfsteker

Weggemans Bruidsmode verzorgt tijdens de Trouwbeurs twee fantastische shows, de eerste om 12.00 uur en de tweede om 15.30 uur. Tijdens deze shows kunt u de prachtige jurken bewonderen uit de splinternieuwe collectie van 2020 van Weggemans Bruidsmode Emmen en de maatpakken van De Stijlmeester. En natuurlijk is er live muziek en veel standhouders en demonstraties, zoals:

The Great Borrelnootjes
Gebr. Weggemans live muziek
Witte Vleugels Duiven
Reina de Vries Fotografie
Maxanel Fotografie
Fotodoos (Fotobooth verhuur)
Drukkerij Be-werkt
Bakkerij Veenpark
Taart van Ria
Funny-Shop Ballondecoratie
Krijtjes handlettering
Wedding Planning
Bij Daan Events
Karakter Weddings
Vertrouwd Wedding

Ook trouwplannen?

Kom gerust langs op deze gezellige dag en doe ideeën op! Zondag 31 maart is de Trouwbeurs vanaf 10.30  tot 16.30 uur voor iedereen geopend. De toegang is helemaal gratis!

Wat: Trouwbeurs
Wanneer: zondag 31 maart van 10.30 uur tot 16.30 uur
Waar:
Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: 0591-324444

Website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nl