Oldtimerdag Klazienaveen zondag 19 mei

Klazienaveen/Barger-Oosterveen – De weerscondities worden beter en dan is het bijna weer zover: Zondag 19 mei is het weer tijd voor de Oldtimerdag 2019 in Klazienaveen!

Veel mensen hebben nog een prachtige oldtimer in hun bezit. Vaak komen deze maar zelden in de buitenlucht, zonde toch? Die prachtige oude bolides worden door iedereen toch graag bewonderd?

doe mee

Kom op, doe mee en haal je Oldtimer van stal, en laat jouw oude voertuig ook bewonderen tijdens deze dag. Voor meer informatie en aanmeldengaat u naar de Facebookpagina van de Klazienavener Youngtimer Vrienden.

Oldtimerdag 2019

In Klazienaveen wordt op zondag 19 mei weer een Oldtimerdag georganiseerd. Vanaf 10.30 uur kunnen de deelnemers zich opstellen op het terrein van de ijsbaanvereniging gelegen aan de Veenhoeksweg in Barger-Oosterveen.

Gratis toegang

Vanaf 12.00 uur is het terrein aan de Veenhoeksweg in Barger-Oosterveen geopend voor bezoekers en de toegang is evenals vorig jaar gratis. Ieder jaar komen er naast de vele standhouders en deelnemers ook veel bezoekers op dit evenement af. De organisatie hoopt dat de weersomstandigheden evenals als tijdens de voorgaande editie, ook dit jaar weer schitterend zullen zijn.

Wat: Oldtimerdag 2019
Wanneer: Zondag 19 mei van 12.00 – 17.00 uur
Waar:
ijsbaanvereniging Barger-Oosterveen
Veenhoeksweg 24
7891 NX  Klazienaveen
Toegang: gratis

error: De inhoud van deze website is beschermd !!