Gymnastiekvereniging Klazienaveen viert 100-jarig jubileum op gepaste wijze

Klazienaveen/Emmen – De Gymnastiekvereniging Klazienaveen reist door de tijd! De tijdloze vereniging bestaat dit jaar alweer 100 jaar, en viert het 100-jarig jubileum op een gepaste wijze.

Jubileumshow 100-jarig bestaan

Afgelopen zaterdag 9 maart werd in het Atlas Theater van Emmen een jubileumshow neergezet door leden van Gymnastiekvereniging Klazienaveen. De reden van deze show was het 100-jarig bestaan van de vereniging.
“Er ging een behoorlijke voorbereidingstijd aan vooraf, en daarom zijn we best blij dat dit stuk erop zit” geeft voorzitter Simone Veenstra namens het bestuur van de jubilerende Gymnastiekvereniging Klazienaveen aan.

Jubileummagazine

Dat het een succes zou gaan worden, was tijdens de lessen en bij andere ontmoetingen of via de Facebookpagina  van de 100-jarige gymvereniging wel te merken. “Iedere bezoeker lijkt te hebben genoten, en dat is waar het bestuur het om te doen is geweest! Ook zijn wij enorm trots op het jubileummagazine dat is gemaakt en uitgedeeld tijdens de show. Het is een ontzettend leuke herinnering geworden voor dit lustrumjaar en wij  hopen dat het ook nog regelmatig bekeken zal worden” zegt Veenstra.

Historie en oud-leden

Het bestuur vindt het jammer dat ze niet meer over de historie van de vereniging hebben kunnen schrijven. Ook zijn er helaas weinig mensen van het vroege uur gevonden om te benaderen voor om de jubileumshow bij te wonen. Het huidige bestuur beschikt over slechts een klein en bescheiden archief zodat je het moet doen met de beperkte informatie. Veenstra: “We hopen dan ook, dat mensen zich niet gepasseerd voelen indien ze niet door ons benaderd zijn.”GVKlazienaveen-100jaar_6182MV
De aanwezigheid van een aantal ereleden dhr. Sloots, mevr. Kostwinder en enkele oud-docenten, waarvan de 91-jarige mevr. Smit in het bijzonder ervaart het bestuur dan ook als een uitstekende meerwaarde aan de jubileumvoorstelling. Veenstra: “We zijn erg blij dat we nog oud-leden hebben kunnen achterhalen. Wij als bestuur zijn er trots op dat ze in staat waren en de moeite hebben genomen om de show te bezoeken. Een leuke bijkomstigheid was het onderlinge weerzien van de oud-collega’s.”

Sponsoren

Het bestuur kijkt tevreden terug op een geslaagde jubileumshow en wil iedereen bedanken voor hun inzet en hulp, al de vrijwilligers, van hulpouders tot de toestellencommissie, en alle gasten voor hun aanwezigheid. Ook wil het bestuur van de GV Klazienaveen hiermee hun dank uitspreken aan het adres van de vele sponsoren die met hun bijdragen het jubileumfeest mede mogelijk gemaakt hebben.

Wilt u alsnog graag een magazine ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar gymverenigingklazienaveen@hotmail.com.

(Foto’s: Marcel Vinke)

Lees ook:
https://klazienaveenlokaal.nl/2019/02/01/gymnastiekvereniging-klazienaveen-viert-dit-jaar-100-jarig-jubileum/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!