Freek Blom geeft lezing over het leven van de imker

Emmer-Compascuum/Nieuw-Dordrecht – Freek Blom van de gelijknamige imkerij uit Emmer-Compascuum geeft een lezing over ‘het leven van de imker’ op zondag 31 maart in Museum Collectie Brands.

Honing is voor de meesten onder ons een heerlijke lekkernij. Velen van ons weten ook wel dat we de honingbij moeten danken voor dit lekkers. Maar wat komt er nu eigenlijk allemaal bij kijken voordat de honing in een potje bij ons in het keukenkastje belandt?bijen-IMG_9021web

‘Bestuivingsimker’ kassen Klazienaveen

Imker Freek Blom van Imkerij Blom uit Emmer-Compascuum zal vertellen over wat er  er nu eigenlijk allemaal bij komt kijken in zijn lezing op zondag 31 maart in Museum Collectie Brands. Ook zal de imker uitleg geven over zijn werkzaamheden als ‘bestuivingsimker’ in de kassen van Klazienaveen. Tevens is er tijdens de lezing gelegenheid om verschillende soorten honing te proeven en te kopen.

aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich vooraf aan te melden door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400. De entreeprijs bedraagt €6,- per persoon. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen.

Wat: Lezing – Het leven van een imker
Wanneer: zondag 31 maart, aanvang 14:00 uur
Waar:
Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT   Nieuw-Dordrecht
Tel.: 0591-393400
E-mail: activiteitmcb@gmail.com
Website: www.collectie-brands.nl