Sprankelende muziekshow met Theaterkoor Ericarré in Atlas Theater

Emmen/Erica – Theaterkoor Ericarré staat op scherp! Nog een kleine tweeënhalve week te gaan en dan mag er geschitterd worden in het Atlas Theater.

Op 29 en 30 maart a.s. staat Theaterkoor Ericarré op de planken met de sprankelende muziekshow Good Vibes o.l.v. dirigent Erik Luikens in het Atlas Theater te Emmen.

van projectkoor tot theaterkoor

In twintig jaar is Ericarré uitgegroeid van een projectkoor tot een waar theaterkoor. In De Muzeval mocht het koor een aantal keer schitteren, maar ook in De Tamboer en in Theater Geert Teis en natuurlijk in ’t Schienvat in Erica waar verschillende musicals zijn opgevoerd.

Tijdens de show Good Vibes vormt het Atlas Theater de bühne en alles waar het theaterkoor voor staat komt in deze show tot uiting. Met passie voor muziek en theater wordt op enthousiaste wijze een energieke show neergezet met verrassende elementen, specialeffects en een setlijst van pop, rock, soul, dance en meer.

Nummers als ‘Let me entertain you’ van Robbie Williams en het swingende ‘Happy’ van Pharell tegenover het innemende ‘Sorry’ van Kensington en de klassieker ‘Bohemian Rhapsody’ zijn slechts een paar toppers uit de show. Een vleugje Nederpop maakt het repertoire af.

12 AM uit Klazienaveen

Compleet met liveband in de vorm van de populaire formatie 12 AM uit Klazienaveen wordt het een show vol muziek, zang en dans met een tikkie humor hier en daar. Ja, er kan genoten worden van een swingende performance op het podium. Tessa de Jonge en Selva Arguella Paz zijn verantwoordelijk voor de choreografie van Ericarré en hebben hun energie en dancemoves op superwijze overgebracht op het koor. De afwisseling wordt opgezocht want er komen ook rustige nummers voorbij waar alleen muziek en zang voor zich spreken.

swingen en meezingen, luisteren en genieten!

En naast nummers die door het koor gezamenlijk worden gebracht, zijn er ook solonummers die de show verrassend opluisteren. Dat wordt swingen en meezingen, luisteren en genieten! Het gevarieerde programma biedt voor iedereen wel iets wat super in de smaak zal vallen.

Studio 7, de dansschool uit Erica/Emmen zorgt voor extra entertainment. De dansers van Studio 7 pakken o.l.v. Majka van den Berg uit met moderne dans, ballet en uptempo en zorgen dat de VIBES van de muziek helemaal tot uiting komen.

twee jaar werken

Een kleine twee jaar wordt er al gewerkt aan deze productie en het is nu de tijd om de puntjes op de i te zetten, en dat gebeurt ook! Op het gebied van zang en choreo maar ook op het gebied van kleding en presentatie.

Standaard wordt er drie uur per week met volle overgave gerepeteerd onder leiding van dirigent Erik Luikens en onder toeziend oog van Heinze Dijkema in de rol van regisseur. Ericarre_5011-(002)En in het weekend is er een extra repetitiedag, op een speciale locatie in een leegstaande kas. Hier is de showstage compleet met showtrap volledig nagebouwd en kan er naar hartenlust geoefend worden binnen de ruimte van het podium dat het Atlas biedt.

Dat is natuurlijk uniek en Ericarré is er dan ook met recht trots op, dat ze als lokaal koor d.m.v. eigen middelen en met behulp van sponsoren een productie van dit formaat neer kan zetten. En een niet onbelangrijk detail, het gaat supergoed met de kaartverkoop! Dus wil je erbij zijn?

Kaarten

Beleef ’t mee, en bestel ook je ticket voor de première op vrijdagavond 29 maart of de zaterdagavondshow 30 maart.

Kaarten kunnen vanaf donderdag 14 maart of aan de Theaterkassa afgehaald, of online besteld worden via: https://www.atlastheater.nl/html/temporarypage.html?term=good+vibes

(Foto’s: Marielle Hensums)