Zevende Internationale Bulli-Treffen op Sportlandgoed Zwartemeer

Zwartemeer – Het is voor alweer de zevende keer dat het Internationale Bulli-Treffen plaats vindt op het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei staan de leukste Bulli’s uit West-Europa tezamen met hun eigenaren op de camping van het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Het internationale Bulli-Treffen plaats vindt op het campingterrein van het Sportlandgoed Zwartemeer. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei 2019 staat het Sportlandgoed weer vol met de allermooiste Bulli’s. Bulli’s zijn over het algemeen oude Volkswagenbusjes waarvan er velen zijn omgebouwd tot een vrolijk ingerichte camper.Sportlandgoed_bulli-treffen-web_7766

In de begin jaren ’50 was dit heel bijzonder en tegenwoordig is het misschien wel een cult te noemen. Het is zelfs zo bijzonder geworden dat er in de afgelopen decennia diverse Bulli-Clubs zijn ontstaan. Deze clubs ontmoeten elkaar regelmatig tijdens het zogeheten ‘Bulli-Treffen’.

Eén keer per jaar treffen de eigenaren van de Bulli’s elkaar op het Sportlandgoed in Zwartemeer. Het evenement wordt normaal gesproken door zo’n 170 Bulli-teams bezocht, afkomstig uit onder andere Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Sommige Bulli-teams rijden met hun nostalgische oude Volkswagen vele honderden kilometers met een gangetje van maximaal zo’n 80 à 90 km per uur naar Zwartemeer.

Wat: Bulli-Treffen 2019
Wanneer: 3 mei tot en met 5 mei!
Waar: Sportlandgoed Zwartemeer
Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer
Tel: 0591-314654

Website: https://www.sportlandgoed.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/sportlandgoed.nl/