Nu ook in Klazienaveen: Powerwalking Noord met twee gratis proeflessen!

Klazienaveen – In navolging op de succesvolle andere locaties in Noord-Nederland komen er nu ook twee gratis proeflessen Powerwalking in Klazienaveen.

Gratis proeflessen

Powerwalking Noord organiseert twee gratis proeflessen in Klazienaveen. Dit in navolging van de behaalde successen op vele andere locaties in Noord Nederland waar ook al sinds enige tijd de reguliere lessen gegeven worden: Assen, Emmen, Odoorn, Schoonebeek en Stadskanaal, en nu dan ook in Klazienaveen!

Wat is Powerwalking?

Powerwalking is lopen in een stevig tempo van circa 5 tot 7 km/uur. Dit is in de  lage hartslagzone met vetverbranding. Tussen het lopen door worden er spierversterkende oefeningen gedaan. Hierdoor krijg je een strakker figuur!

Waarom zou je meedoen aan Powerwalking?

– Goed voor je conditie
– Je traint in vetverbrandingszone
– Je bent in de buitenlucht (vitamine D)
– Het vermindert stress
– Je loopt in groepsverband
– De kans op blessure is klein
– Je ontmoet andere mensen

Wil je meedoen? Geef je dan snel op en zet die eerste stap!

De proeflessen zijn op maandag 8 en 15 april om 19.00 uur. De startlocatie is SportBOXX aan de Langestraat 106A in Klazienaveen. Als kleding is het dragen van sportkleding en een paar sportschoenen het fijnst. In verband met een extra stukje veiligheid is het dragen van een veiligheidshesje en/of verlichting aan te bevelen.

Aanmelden

Aanmelden kan via powerwalkingnoord@gmail.com of bellen met 06-11524275 kan ook. Vermeld er wel even bij dat het om locatie Klazienaveen gaat.
logo-pw2019webActuele informatie is te vinden op de Facebookpagina van Powerwalking Noord en op Instagram Powerwalkingnoord of door rechtstreeks contact met ons op te nemen (Pieter) telefoon: 06 115 24 275.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!