Isa Zwart en Cashmyra zorgen voor gezelligheid tijdens The Bake Shop

Emmen – Afgelopen vrijdag liet Isa Zwart, onlangs teruggekeerd uit Australië, tijdens The Bake Shop in het Grand Café Het Plein te Emmen een aantal van haar nieuwe liedjes horen. Ook Cashmyra liet haar kunnen horen.

De uit Barger-Oosterveld afkomstige Isa Zwart heeft een aantal van haar nieuwe liedjes laten horen tijdens The Bake Shop in het Grand Café Het Plein te Emmen. Isa-Zwart-2019-2webIsa treedt zoveel als mogelijk is op diverse locaties en bij verschillende soorten van gelegenheden: Huiskamerconcerten, festivals, intieme feestjes enzovoort. Het hoogtepunt was het optreden tijdens het Drentsch Peil XL in september 2018 waar ze voornamelijk haar eigen liedjes liet horen.

Naast Zwart gaf ook Cashmyra, een multidisciplinaire kunstenaar die gelooft dat alles haalbaar is, haar visite kaartje af. Cashmyra-webMet gedachte en vindingrijkheid vindt ze het heerlijk om alles te creëren wat ze maar kan bedenken. Muziek, kunst, kleding of een nieuwe boekenkast, ze maakt het allemaal.
Cashmyra deed o.a. mee met PopGroningen Talent Award en kwam daar als winnaar uit.

(Foto’s: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!