Dansmarietjes brengen beweging en sfeer op 45-jarig jubileum CV De Veentrappers

Regio/Zwartemeer – De Dansmarietjes van de carnavalsverenigingen uit de gehele regio brengen beweging en sfeer op 45-jarig jubileum CV De Veentrappers. Onder het toeziend oog van de Veentrappers voorzitter Wietze Wolken,werd de opkomst gepresenteerd in een uitpuilende feesttent.

45-jarig jubileumfeest

Het was een luisterrijk, kleurrijk en beweeglijk gebeuren maar vooral ook feestelijk op het grote podium in de grote feesttent in Zwartemeer tijdens het tweedaagse feest. De tent was speciaal opgebouwd voor het 45-jarig jubileumfeest van de in 1974 opgerichte carnavalsvereniging.

Zaterdag nam de prins de stadssleutel al in ontvangst van de burgemeester, waarna het ’s avonds gezellig werd nagevierd. De carnavalsgasten uit de wijde omgeving  waren ter ere van het 45-jarig jubileum van De Veentrappers een maand vroeger dan het carnaval dit jaar gevierd gaat worden, in hun kostuums gekleed. ( https://klazienaveenlokaal.nl/2019/02/09/carnavalsvereniging-de-veentrappers-uit-zwartemeer-in-bezit-van-stadssleutel/)

Dansmarietjes

Maar diegenen die er sfeer en gezelligheid in brachten, waren toch de dansmarietjes. Van minioren tot senioren en ook afkomstig van de diverse verenigingen uit de regio.45-jarig jubileumfeest veentrappersKort na het opkomen van de CV De Veentrappers werden er optredens van de Gardedans verzorgt door de (kleine-) Minioren, junioren en senioren. veentrappersTussendoor werd er met een duodans afgewisseld. Het programma was als volgt:

Gardedans Minioren

De Veentrappers
De Bultrieders (kleine minioren)
De Zeskante Steen
De Kloosterwiekers
Stiekelzwien
Bultrieders minioren
De Dördouwers
CV Schöningsdorf

Gardedans junioren

De Veentrappers
De Kainbongels
GCV Rütenbrock
De Zeskante Steen
De Kloosterwiekers
Stiekelzwien

Duodans

De Bultrieders

Gardedans senioren

De Veentrappers
De Dördouwers
CV Schöningsdorf
GCV Rütenbrock
De Kainbongels
De Zeskante Steen
De Kloosterwiekers
Stiekelzwien
De Bultrieders

Duodans

De Veentrappers

veentrappersShowdansen

Er werd afgesloten met showdansen en met een gezamenlijke showdans verzorgd door De Veentrappers werd het jubileumfeest afgesloten.

Er is op deze website te weinig ruimte voor de vele foto’s. Hieronder vindt u een directe link naar de gemaakte foto’s. Hier kunt u eventueel ook nabestellingen doen.

Een link naar de gemaakte foto’s vind u hier.

De foto’s staan intussen allemaal online!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!