Logistiek Opleidingscentrum in oude turnhal Klazienaveen

Klazienaveen – Er komt een Logistiek Opleidingscentrum in de oude turnhal van Klazienaveen. Waar zijn de sporters gebleven?

Logistiek Opleidingscentrum

Een Logistiek Opleidingscentrum in de oude turnhal van Klazienaveen! Met dat doel voor ogen heeft verkeersschoolhouder Wim Nijland uit Nieuw-Dordrecht de voormalige turnhal in 2018 aangekocht en laten verbouwen.

opleiding
Nijland-Verkeersscholen, omscholing
In november 2017 heeft Nijland Verkeersscholen al eens eerder een opleidingstraject in samenwerking met de gemeente Emmen opgezet.

Het nieuwe opleidingscentrum van Nijland gaat zich richten op scholieren die zich verder willen gaan scholen en kandidaten die een carrière-switch willen gaan maken. Maar ook mensen die nu in de bijstand verkeren kunnen in aanmerking komen voor een passende opleiding.

Ex-Turnhal

In de voormalige turnhal is nu onder meer een distributiecentrum nagebootst waar de mensen die in opleiding zijn kunnen oefenen. Waar nu de turners sinds vorig jaar oefenen, is niet bij de redactie bekend.

Lees ook: https://klazienaveenlokaal.nl/2017/11/24/nijland-verkeersscholen-start-met-omscholing-bijstandsgerechtigden-tot-vrachtwagen-en-of-buschauffeur/

(Bron: DVHN)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!