Koffiekenner Gilly Lokerse geeft koffielezing in het Museumcafé Nieuw-Dordrecht

Nieuw-Dordrecht – Koffiekenner Gilly Lokerse, een lokale ondernemer, geeft een koffielezing over koffiemelanges, en uiteraard met koffie in het museumcafé van Collectie Brands.

Als u altijd al iets meer hebt willen weten over koffiesmaken en de echte Emmense koffiemelange mag u dit niet niet missen.

echte Emmense koffie

In 2019 presenteert Museum Collectie Brands weer een bomvol jaarprogramma met diverse activiteiten. Op zondag 17 februari trappen wij af met een echte koffielezing. Deze lezing zal worden verzorgd door lokale koffie-ondernemer Gilly Lokerse.

100-jaar oude koffiebrander

Na jaren werkzaam zijn te geweest in de koffiebusiness, begon hij in 2018 zijn eigen onderneming in samenwerking met Toolbox in het Rensenpark in Emmen. Samen restaureerden ze een 100-jaar oude koffiebrander om een microkoffiebranderij te beginnen. Na heel wat testen om zo de perfecte koffiemelange te creëren, werd een echte Emmense koffie geboren.

Kortom, wie kan er beter vertellen over dat vertrouwde bakkie troost dan Gilly Lokerse? Bent u ook zo’n koffieleut of gaat u er graag op uit op de zondagmiddag? Kom dan op zondagmiddag 17 februari om 14.00 uur naar Museum Collectie Brands in Nieuw Dordrecht.

aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich vooraf aan te melden door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400.

entreeprijs

De entreeprijs bedraagt €6,- per persoon. Op de dag zelf kan er bij de receptie worden betaald. Voor alle activiteiten geldt dat opgeven verplicht is en vol is vol!

Lees ook:

Jaarprogramma 2019 Museum Collectie Brands bekend

Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
T: 0591-393400
E-mail: activiteitmcb@gmail.com
Website: www.collectie-brands.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!