Jaarprogramma 2019 Museum Collectie Brands bekend

Nieuw-Dordrecht – Het jaarprogramma voor 2019 van Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht is bekend. Hieronder vind u de lijst met activiteiten.

jaarprogramma

Hieronder vind u het jaarprogramma van Museum Collectie Brands voor 2019 en in aanloop naar de verschillende tentoonstellingen en activiteiten zullen nadere informatie zoals entreeprijs en een beschrijving gepubliceerd worden op de website en op social mediaJAARPROGRAMMA-2019-MCB

Belangstellenden voor een of meerdere activiteiten kunnen zich zowel telefonisch opgeven door te bellen tijdens openingstijden naar 0591-393400 of te e-mailen naar activiteitmcb@gmail.com. Bij aanmelding via e-mail geldt dat de aanmelding pas definitief is wanneer wij een bevestigingsmail hebben verzonden. Op de dag zelf kan er bij de receptie worden betaald. Voor alle activiteiten geldt dat opgeven verplicht is en vol is vol!