Vijf keer goud op NK voor Twirlteam Desafio

Emmen/Klazienaveen – Het Twirlteam Desafio met leden afkomstig uit geheel Zuidoost Drenthe heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap Twirlen vijf keer goud behaald. Ook Klazienaveen kent een Twirl vereniging: Twirl United!

Ruim 700 deelnemers

Hieke van Dijk (12) behaalde het kampioenschap in het onderdeel technisch programma. Elodie Luchies (11) pakte goud bij het onderdeel 2 baton. Zondag was er goud voor Angela Klaver (11) voor haar Freestyle. Janero Luchies (14) wist zijn Nederlandse titel op zijn artistiek programma te prolongeren. Hij behaalde op het onderdeel Freestyle eveneens goud. Aan het Nederlands Kampioenschap deden ruim zevenhonderd meisjes en ook enkele jongens mee.

Naast de vijf gouden plakken nam het Twirlteam Desafio ook nog eens drie zilveren en drie bronzen medailles mee naar huis. Team Mickey’s, de jongste leden, behaalden een negende plaats. De leden van Twirlteam Desafio zijn afkomstig uit geheel Zuidoost-Drenthe.

Klazienaveen

Ook in Klazienaveen is al gedurende 4 jaar een Twirl-vereniging actief: Twirl United. Twirlen-2018_MSL_0115web

Er wordt getraind in de gymzaal aan de Voeghoutenstraat in Klazienaveen.
Kids      18.00 – 18.45 uur
Junior  18.45 – 19.45 uur
Senior 19.45 – 21.00 uur

Meer informatie kun je vinden via hun Facebookpagina.

Twirlen-2018

error: De inhoud van deze website is beschermd !!