Begin je goede voornemens met Tai-Jutsu les in Klazienaveen

Klazienaveen – Natuurlijk heb je weer je goede voornemens genomen met de start van een heel nieuw jaar. Een goede begin daarvan kan zijn met met het nemen van Tai-Jutsu les in Klazienaveen.

Vanaf donderdag 10 januari beginnen namelijk in Klazienaveen weer de lessen Tai-Jutsu. Een goed moment om met je goede voornemens te beginnen dit nieuwe jaar! De lessen dragen bij om je een goed en veilig gevoel te geven in je dagelijkse leven. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je algemene lichaamsconditie.

Tai-Jutsu kent een aantal sporten

Kyokushin Karate
Judo
Nin Jutsu
Ju-Jutsu
Aikido
Terror
Kempo

De lessen zijn voor iedereen geschikt! De jeugd begint donderdag 10 januari om 18.30 uur en de ouderen onder ons om 19.30 uur. Je mag natuurlijk komen kijken, maar om de sport beter te kunnen ervaren mag je ook gewoon een paar lessen meedoen. Meer informatie kunt u hier vinden.

De lessen worden gegeven bij:
Sportschool Briggs
Industriestraat 2e
7891 GV  Klazienaveen
Tel. (0591) 137 604
Website: http://sportstudiobriggs.nl/
Facebook: Sportstudio Briggs