Zondag 6 januari tijdens Drie Koningen 2 winterwandelingen in het Bargerveen

Weiteveen – Zondag 6 januari is het Drie Koningen en dan organiseert het Veenloopcentrum opnieuw een winterwandeling rondom Weiteveen. Een goede start in het nieuwe jaar 2019 in het Bargerveen. Er kan uit twee afstanden gekozen worden.

midwinterhoornbloazers

De Drie Koningen, Caspar, Melchior en Balthasar zullen live aanwezig zijn, en daarnaast kunt u ook de midwinterhoornbloazers met hun mystieke geluiden horen en zien. Ook zal er accordeonmuziek te horen zijn, en onderweg is er natuurlijk koffie, thee, warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes en onderweg worden er ook snert en worstenbroodjes verkocht.

nieuwe schaapskooi

Een mooie gelegenheid om met het hele gezin de goede voornemens ook in daden om te zetten door gezond en gezellig 2019 te beginnen. De route is bewegwijzerd en gaat voor het grootste deel door natuurgebied het Bargerveen. U komt ook langs de nieuwe schaapskooi, de runderstal en schaapherderswoning.

start

De start is tussen 10.30 uur en 13.30 uur bij het Veenloopcentrum aan de Zusterweg 17. De afstanden zijn 6 of 8 km en duren ongeveer 2,5 uur. Voor-inschrijven kan via e-mailadres info@veenloopcentrum.nl  maar is niet noodzakelijk.

Deelname kosten

Prijs: € 5,00 inclusief koffie, thee of warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50. Tegen betaling is op de route ook snert en/of worstenbroodjes verkrijgbaar.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)