Inschrijving De Witte Olifant Kindertriatlon Klazienaveen 2019 geopend

De inschrijving voor de De Witte Olifant Kindertriatlon Klazienaveen 2019 is vanaf 1 december 2018 geopend. Het is een prestatietriatlon speciaal voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en wordt inmiddels alweer voor de 13e keer gehouden.

zondag 14 juli 2019

“De Witte Olifant” Kindertriatlon Klazienaveen vind plaats op zondag 14 juli 2019 en het is inmiddels alweer de 13e keer dat de prestatietriatlon georganiseerd wordt, waaraan meedoen is veel belangrijker is dan winnen, en speciaal is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar!

4 categorieën

Er mag alleen met een gewone stadsfiets of mountainbike worden gefietst, dus geen racefiets. Het parcours bevindt zich in de directe omgeving van het centrum in Klazienaveen. De enige vereiste is dat je in het bezit bent van je zwemdiploma A. Naast een individuele deelname, is er bij alle afstanden de mogelijkheid om mee te doen als team, waarbij ieder teamlid een ander deel van de triathlon voor zijn rekening neemt. Er wordt gestart in 4 categorieën:

Leeftijdscategorie 11 en 12 jaar
Leeftijdscategorie 9 en 10 jaar
Leeftijdscategorie 7 en 8 jaar
Leeftijdscategorie 5 en 6 jaar

Leuke prijzen

Er zijn leuke prijzen voor de beste jongens, meisjes en teams en natuurlijk hebben we voor iedere deelnemer een mooie medaille, en een vrijkaartje voor de zwembaden van de gemeente Emmen.

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Tevens kun je hier extra informatie vinden, zoals de loop- en fietsroute, de deelnemerslijst enzovoort. Inschrijven kan vanaf 1 december 2018 t/m zondag 7 juli 2019.

Belangrijk

Er is geen na-inschrijving en vol is vol! Er kunnen maximale 40 deelnemers per startgroep aan deze De Witte Olifant Kindertriatlon meedoen! Dus wees er snel bij!

Houdt de Facebookpagina: www.facebook.com/kindertriathlonklazienaveen in de gaten voor actuele informatie omtrent de trainingsochtend, afhalen startnummers, laatste mededelingen. enzovoort. Deelname is gratis!!!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!