Gratis dreumes- en peuteruurtjes in Bibliotheek Klazienaveen

Een gezellig uurtje voor dreumesen en peuters met hun ouders, opa’s, oma’s of oppassers, in Klazienaveen kan het. De dreumes- en peuteruurtjes zijn ook in de Bibliotheek Klazienaveen gratis!

gezongen, gespeeld en voorgelezen

Het dreumesuurtje is een gezellig uurtje, waarbij dreumesen en peuters en hun ouders of oppas elkaar ontmoeten. Er zijn twee groepen: voor 1-2 jarigen en hun ouder of oppas en vanaf 2 jaar en hun ouder of oppas.

Tijdens de dreumesuurtjes wordt er gezongen, gespeeld en voorgelezen. Met de kinderen vanaf 2 jaar wordt er ook geknutseld. Tijdens de dreumesuurtjes kan er ook een (stevig) prentenboekje worden geleend uit de collectie van de bibliotheek.

gratis

De dreumesuurtjes zijn gratis en toegankelijk voor elke ouder / grootouder / oppas met jonge kinderen. Een keer per maand worden de dreumesuurtjes georganiseerd in de Bibliotheek Klazienaveen. Het eerstvolgende uurtje is op maandag 17 december.

tijden

Voor kinderen van 1-2 jaar van 09:00 – 10:00 uur en voor kinderen van 2-4 jaar van 10:30 – 11:30.

meer informatie

Informatie over waar en wanneer de dreumesuurtjes gehouden worden in de gemeente Emmen, vindt u op de website van Bibliotheek Emmen: www.bibliotheekemmen.nl.

contact

Belangstellenden kunnen ook bellen of mailen met Karlijn Geitz, Bibliotheek Emmen. Tel: 0591-681432 of k.geitz@bibliotheekemmen.nl

Wat: dreumes- en peuteruurtjes
Wanneer: eerstvolgende uurtje is op maandag 17 december, vanaf 9.00 uur (afhankelijk van leeftijd)
Waar: Bibliotheek Klazienaveen, Van Echtenstraat 24, 7891 LM Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!