Walk4Energy 2018 brengt €7270 op!

Ruim een maand na de succesvolle 3e editie van de Walk4Energy wordt de netto opbrengst bekend gemaakt door een tevreden terugkijkende organisatie.

geslaagd wandelevenement

Ruim een maand na de 3e Energy4Walk kijkt de organisatie met een tevreden blik terug. Stichting Energy4Kids, de organisator van de Walk4Energy 2018, heeft intussen de balans opgemaakt en kijkt niet alleen kijkend naar de opbrengst zeer tevreden terug, maar ook op een bijzonder geslaagd wandelevenement.

mooie opbrengst

Op zondagochtend 7 oktober 2018 stonden ruim 500 deelnemers aan de start van de 3e Walk4Energy. Samen met een tal van sponsoren zorgden zij voor de mooie opbrengst van €7270. Dit bedrag komt ten goede aan de Stichting Energy4Kids. Er is nog geen medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte; 70% van hen wordt niet volwassen en 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag. Dit vindt de stichting onacceptabel en zet zich daarom in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.Walk4Energy 2018 René van der Weide (foto), opende het evenement en deed als wethouder Sport daarna actief mee met de warming-up. Walk4Energy 2018Deze werd verzorgd door Alet Lingenaar van Alet’s Move. De organisatie wil daarom ook via deze weg alle deelnemers, sponsoren en alle vrijwilligers bedanken voor deze succesvolle editie.