Twee informatiezuilen geplaatst in centrum Klazienaveen

De Erkend Overleg Partner (EOP) en de Vereniging Sportief Klazienaveen hebben een tweetal informatiezuilen in het centrum van Klazienaveen laten plaatsen.

twee locaties

Deze week zijn er in Klazienaveen een tweetal informatie zuilen verrezen. Een gezamenlijk initiatief van de EOP en Sportief Klazienaveen. Het eerste exemplaar verrees begin deze week bij Schip 1 en de tweede is vrijdagmiddag geplaatst op de hoek van de Langestraat en de Pastoor Jongeriusstraat bij Sjalom Pizzeria.Infoborden EOP 2018 De bedoeling van de informatie zuilen is om de bezoekers/gasten aan ons dorp een bewegwijzering aan te bieden en bewust te maken van waar men zich bevindt. Ook is het de bedoeling dat activiteiten van het dorpsleven erop gepubliceerd gaan worden.Infoborden EOP 2018 De plek waar men zich bevindt wordt met een duidelijke ster aangegeven op de plattegrond. Helaas staat er maar een deel van Klazienaveen op. Straten en locaties in het noordelijke deel van het dorp worden (nog) niet weergegeven.Infoborden EOP 2018 Deze infozuilen zijn een begin van een bewegwijzering waar duidelijk behoefte aan is. Links en rechts kan er informatie geplaatst worden voor en door het dorpsleven, evenementen en reclame uitingen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met het telefoonnummer (06) 112 71 840. Infoborden EOP 2018 De infozuilen zijn gebouwd en geplaatst door Peters Metaaltechniek uit Emmen. Infoborden EOP 2018