Politie is op zoek naar deze man!

De politie is op zoek naar deze man i.v.m. met een diefstal van bank- en creditcards uit een tent van kampeerders in de stad Groningen. Er werd door de gezochte man een vergeefse poging van het pinnen van geld bij een geldautomaat  in Emmen.

diefstal bank- en creditcards

Op 6 mei 2018 werd uit een tent die op een camping in de stad Groningen stond, een portemonnee gestolen met hierin o.a. bank- en creditcards. De kampeerders die in de tent sliepen merkten pas de volgende ochtend dat de portemonnee gestolen was.

bewakingscamera

Met de bank- en creditcards werd geprobeerd geld te pinnen bij een geldautomaat in Emmen. De bewakingscamera van de geldautomaat maakte opnames van de persoon die de bank- en credit card gebruikte. Doordat deze verdachte niet in het bezit was van de juiste pincode, lukte het niet om geld te pinnen.

contact

Wij willen graag in contact komen met mensen die deze persoon denken te herkennen of die weten waar hij verblijft. Wij zijn te bereiken via 0900- 8844, via een privébericht op onze Facebookpagina, of als u anoniem wilt blijven 0800-7000.

Via deze link kunt ook bewegende beelden bekijken op de website van de politie.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!