Theehuis-Oosterbosrun vindt plaats op zondag 11 november

Loopgroep Noord Nederland organiseert op zondag 11 november  in samenwerking met Theehuis De Groene Trambrug de Theehuis-Oosterbosrun. Een najaarsloopspektakel op zich!

Loopgroep Noord Nederland

In samenwerking met  de Loopgroep Noord Nederland organiseert Theehuis De Groene Trambrug in Klazienaveen dit jaar opnieuw de Theehuis-Oosterbosrun. Dit najaarsloopspektakel is een belevenis op zich! De Run wordt verlopen op zondag 11 november, en de start vind plaats om 10.30 uur.

Oosterbos run

De Oosterbosrun is inmiddels al sinds jaren een begrip in de regio en de start en finish zal dit jaar voor de 2e keer bij het Theehuis “De Groene Trambrug” aan het Scholtenskanaal zijn. Via het fietspad gaat de route richting de koppelsluis waar een mooi, deels onverhard en deels verhard parcours is uitgezet. Je kunt op deze zondag 11 november de 5 of 10 kilometer lopen.

De kosten voor de voorinschrijving van de 5 en de 10 km zijn €7,= en de na-inschrijving gaat €9,= kosten. Alleen op de 5 km afstand kan de jeugd tot 15 jaar gratis meelopen. Na afloop ligt er voor iedere deelnemer een gratis consumptie gereed.

Theehuis De Groene Trambrug

Theehuis De Groene Trambrug is vanaf 1-11-2018 gesloten tot het voorjaar van 2019. Op Tweede Kerstdag 26 december is WSV “De Tippelaar” tijdens hun 34e kerstwandeling bij het theehuis aanwezig om de deelnemers van een versnapering te voorzien.

Wat: Theehuis-Oosterbosrun
Wanneer: zondag 11 november, start 10.30 uur
Waar: Start en finish bij Theehuis De Groene Trambrug
Kosten: voorinschrijving €7,= na-inschrijving €9,=, Jeugd tot 15 jr. op de 5 km gratis deelname