Zaterdag 3 november Open Bedrijvendag Drenthe

Ieder jaar vindt op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag Drenthe plaats. In de regio Emmen openen in 2018 op deze dag ruim 46 bedrijven hun deuren.

De meeste bedrijven gaan vanaf 10.00 uur open voor het publiek en zijn tot ca. 16.00 uur te bezoeken. Voor de actuele lijst van bedrijven kijkt u op de website van Open Bedrijvendag Drenthe:  https://obdd.nl/

kans

Tijdens de Open Bedrijvendagen stellen verschillende ondernemingen hun bedrijf open voor bezoekers. Bezoekers kunnen deze dag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken wat dat bedrijf nou eigenlijk doet.  Als je altijd al hebt willen weten wat er bij een bedrijf wordt gemaakt en op welke wijze dan is dit je kans om het bedrijf te bezoeken.

extra activiteiten voor kinderen

Deze dag is bedoeld voor iedereen! Van jong tot oud, van werkzoekenden tot vakantiegangers, noem maar op. Ook kinderen vinden het vaak erg interessant! Tijdens de voorgaande edities van de Open Bedrijvendag Drenthe waren veel gezinnen met kinderen.  Veel bedrijven organiseren daarom extra activiteiten speciaal voor kinderen.

Op de Open Bedrijvendag Drenthe is de toegang tot de deelnemende bedrijven gratis. Enkel die bedrijven, die het hele jaar door tegen betaling geopend zijn voor het grote publiek (bijvoorbeeld pretparken of musea) vragen soms een entree. Zij bieden dan vaak wel een korting op de normale toegangsprijs.

In 2017 deden er in heel Drenthe meer dan 350 bedrijven mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe. In de regio Emmen hebben zich al ruim 46 bedrijven aangemeld, waarvan slechts één bedrijf in Klazienaveen, Belle Health dat gevestigd is aan de Kloostermanswijk wz 70  Klazienaveen.

Voor de actuele lijst in de regio Emmen kunt u hier klikken.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!