Spoken waarden rond in het Kruidenveld

Zaterdagavond waarden er bijzonder veel spoken rond in het Kruidenveld. Ruim twintig spoken werden er geteld op deze donkere avond.

geschreeuw en gegier

Buurtvereniging Het Kruidenveld organiseerde zaterdagavond 27 oktober opnieuw een Spooktocht voor kinderen met hun begeleiders. Ruim twintig spoken werden zo geschminkt en verkleed zodat het geheel er wel heel erg spookachtig uitzag. kinderspooktocht Kruidenveld 2018Regelmatig hoorde je geschreeuw en gegier in de woonwijk, en dat niet alleen van de kinderen… Ruim 90 kinderen met hun ouders hebben, waarschijnlijk achteraf, erg genoten van de spooktocht.

brouwsel

Stilstaande enge zwijgende en wijzende figuren midden op straat, doodskoppen langs de straatzijde, enge geluiden in de omgeving van een donker paadje, en plotsklaps de man met de zeis.. kinderspooktocht Kruidenveld 2018Of de heksen die stilzwijgend ergens op een half verlicht paadje staan te roeren in een of ander dampend brouwsel, terwijl de andere heks uit de bosjes met veel herrie aanstormen komt met een bezemsteel in haar handen. kinderspooktocht Kruidenveld 2018Tot grote hilariteit onder elkaar ondervond een van de heksen meerdere malen wat hinder van een afzakkende onderbroek…

Mede dankzij alle vrijwilligers en toneelvereniging Kruudmoes is het een geslaagde avond geworden.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!