Kinderen slepen prijzen in de wacht bij pompoenenwedstrijd Klazienaveen

Op de foto alle prijswinnaars van de pompoenenwedstrijd gehouden op zaterdagmiddag 27 oktober bij De Witte Olifant. De kinderen sleepten letterlijk  en figuurlijk de prijzen in de wacht bij de jaarlijkse pompoenenwedstrijd.

zwaar

Onder begeleiding van tromgeroffel door de band, werden de prijswinnaars naar voren geroepen door de 2-koppige jury. Pompoenenwedstrijd kinderen 2018Een professionele jury, die de afgelopen vijf jaar al heel wat bewerkte pompoenen in dit jaargetijde voorbij hebben zien komen. Iedere prijswinnaar die bekend gemaakt werd, moest haar of zijn bewerkte pompoen ophalen en naar het podium komen. En sommige pompoenen waren best wel zwaar. Soms moest er een ouder aan te pas komen om het gevaarte te dragen. Zo werden de prijzen echt wel letterlijk en figuurlijk in de wacht gesleept.Pompoenenwedstrijd kinderen 2018

Pompoenenwedstrijd kinderen 2018
Twee trotse 1e prijs winnaressen!

Helaas konden niet alle kinderen vanwege het tijdstip nog aanwezig zijn (16.30 uur), maar de prijs werd dan door een familielid in ontvangst genomen. Er waren 10 bioscoopbonnen en een drietal geldprijzen beschikbaar gesteld. De prijzen werden mogelijk gemaakt door de plaatselijke middenstand en Astra Service Bioscopen Klazienaveen.