DoeDagen in de Herfstfabriek: Morgen laatste DoeDag dit seizoen!

Tijdens de herfstvakantie periode zijn er extra activiteiten in het Veenpark te Barger-Compascuum. Morgen nog één DoeDag en een extra Spooktocht die de rillingen over je rug zullen laten lopen…

Nog één DoeDag en met een extra Spooktocht tijdens de Herfstvakantie in het Veenpark, een spooktocht die je de rillingen over je rug zullen laten lopen! Iets voor de dapperen onder ons en tegelijkertijd toch ook wel erg leuk om te doen!

morgen nog één DoeDag

Alleen morgen, donderdag 25 oktober is er nog één DoeDag! In de Herfstfabriek is een overdekte markt met allerlei activiteiten en lekkernijen! Dus het weer kan geen spelbreker zijn. Veenpark 24-10-2018 Daarnaast zijn er speciaal voor de kinderen naast binnen, ook veel buitenactiviteiten. Blikgooien, turfstapelen, pannenkoeken bakken, kloslopen, touwtjespringen …

DoeDagen in de HerfstFabriek

Vroeger begonnen de mensen al in de herfst met de voorbereidingen voor de winter. Ze moesten zorgen voor voldoende eten en turf voor in de kachel. In de winter was er weinig werk. Dan probeerden ze dingen zelf te maken, voor zichzelf of om wat extra geld te verdienen. Het is natuurlijk leuk en leerzaam om te zien hoe dat allemaal ging. Nog leuker is het om zelf te helpen! Dit alles kan en mag in De HerfstFabriek!
Veenpark 24-10-2018 Of maak een tochtje met de boot door het Veenpark.
Veenpark 24-10-2018
Ook het treintje rijdt, en brengt u even terug in het verleden.

Spooktocht

Denkt u ook wel eens om mee doen aan een echte Spooktocht? Een tocht waarbij u de rillingen over uw rug gaan lopen? Dan is dit uw kans! U kunt zich per persoon inschrijven of met een klein groepje.SpooktochtRechtstreeks aanmelden kan via deze link:  http://www.veenpark.nl/spooktocht

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: 0591-324444