Zwartemeerder Bjorn Bernsen strijdt zaterdag in Nordhorn om wereldtitel

Komende zaterdag 27 oktober 2018 zal de uit Zwartemeer afkomstige Bjorn Bernsen in het Duitse Nordhorn gaan strijden om de wereldtitel K-1 kickboksen. Bjorn is er klaar voor!

titel Wereldkampioen K-1 Kickboksen

Komende zaterdag is het zover: Met meer dan 2000 deelnemers uit 35 landen die gaan strijden in het Duitse Nordhorn om de titel Wereldkampioen K-1 Kickboksen.

Bjorn Bernsen uit Zwartemeer is er één van: “Ik ben er klaar voor en heb er zin in.” Bjorn: “Ik kwam erachter dat er mensen waren die geen vervoer ter beschikking hadden.  Mijn oplossing was: dan gaan wij toch gezellig met een bus?”

Bjorn laat dus een touringcar rijden voor zijn supporters en er zijn er nog 7 plaatsen beschikbaar. Dus, als je mee wilt om Bjorn aan te gaan moedigen? Het vervoer met de touringcar is gratis en het entreekaartje van het WK kost slechts €10,- per persoon. Wel graag even aanmelden bij Bjorn via zijn Facebookpagina.

bjorn bernsen wk 2018