Komende zaterdag veel spektakel in centrum Klazienaveen

Inmiddels gebeurt er al sinds vele jaren ter afsluiting van de winkelweek iets spectaculairs in Klazienaveen. Zo is er de komende zaterdag opnieuw veel te doen, zien en te beleven!

spectaculair verlicht

Aanstaande zaterdag 27 oktober is er weer veel spektakel in het centrum van Klazienaveen. Shoppen tot 21.00 uur!, de traditionele pompoenenmarkt voor De Witte Olifant, de Steamroadsters met ’s middags 2 sessies en ook ’s avonds 2 sessies!, en s’avonds is het centrum spectaculair verlicht met lichtsculpturen! Dit mag je niet missen!

Pompoenenmarkt

De overbekende gezellige pompoenenmarkt is ook dit jaar weer voor de Witte Olifant. En opnieuw met een gezellige pompoenenwedstrijd voor de kinderen. Deelname hieraan is gratis. De prijsuitreiking met veel leuke prijzen is om circa 16.30 uur.

Steamroadsters

De actieve middenstandsvereniging heeft dit jaar iets nieuws in petto: De Steamroadsters! Dampende, zwarte-, witte rookwolken achterlatend en met veel herrie zoals het vroeger ging met de oude stoommachines, zullen in twee sessies in de middag en met twee sessies in de avond de bezoekers verbazen.

Lichtsculpturen

Tijdens de Evening Shopping zijn de winkels a.s. zaterdag 27 oktober tot 21.00 uur geopend, en is het centrum sfeervol verlicht met prachtige lichtsculpturen. Kortom, dit mag u niet missen!herfst-koopzaterdag-2018