Fraaie zonsopkomst beloofde prachtige Bedrocks familiesoftbaltoernooi

De Emmer Bedrocks sloten opnieuw het seizoen af met een familiesoftbaltoernooi. De fraaie zonsopkomst beloofde een prachtige dag op de Meerdijk.

Met zo’n fraaie zonsopkomst op de vroege zondagochtend op de Meerdijk leek het een prachtige dag te worden, en dat werd het ook! Het afsluiten van het honk- en softbalseizoen  gebeurde bij de Bedrocks met een geslaagd familiesoftbaltoernooi.

feest der herkenning

Sinds twee jaar heeft de Emmer Soft- en honkbalvereniging dit evenement voor familie en vrienden van Bedrocks met succes weer opgepakt. Maar liefst 70 deelnemers van jong tot oud(er) beleefden een enerverende dag waarbij er naast veel plezier soms ook fanatiek gestreden werd om “De Eer”. Ook was het vaak een feest der herkenning van oud-leden en familieleden die elkaar al een tijdlang niet meer gesproken hadden.

wisselbokaal

Zo leek het voor de familie Eilering met een 18 mans formatie en de nodige aanhang wel een familiereünie en was de oudste man die aan slag kwam de 80 jarige Hans Eilering.Bedrocks, Hans-Eileringfamilie Eilering, BedrocksUiteindelijk wist het team Zoeteman beslag te leggen op de eerste plaats en ontving Julian Zoeteman de wisselbokaal, het “gouden” strijkijzer uit handen van organisator Elles Veltman om zo een jaar lang met “De Eer” te kunnen strijken.Bedrocks, Wim-Boonstra-Julian-Zoeteman-Elles-Veltman

traditie
Bedrocks, vrijwilligers
De Bedrocks vrijwilligers
Bedrocks, Toernooidirecteur-Marco-Mast
Toernooidirecteur Marco Mast

Toernooidirecteur Marco Mast toonde zich tevreden over het strak uitgevoerde wedstrijdschema wat hij perfect met een signaalhoorn wist aan te sturen. Voorzitter Wim Boonstra bedankte alle vrijwilligers en beloofde dat dit toernooi weer tot de traditie van Bedrocks gaat horen.

Foto’s: Bert Springer