Juf Marianne viert 40-jarig jubileum op RK basisschool St. Henricus Klazienaveen

Al 40 jaar werkt schooljuf Marianne Rolink-Wessel in het basisonderwijs. Ze vierde haar jubileum afgelopen donderdag 11 oktober op de RK basisschool St. Henricus  in Klazienaveen.

Het jubileum van de juf werd op een passende wijze samen met de kinderen, enkele ouders en collega’s gevierd. Juf Marianne Rolink-Wessels’Morgens werd ze met een supergrote Amerikaan van huis gehaald door de vader van één van haar leerlingen en op school gebracht.  Hier was een geweldig mooi ontvangst voorbereid tijdens de normale schoolaanvangstijd. De leerlingen, enkele ouders en de collega’s en stonden bij school klaar om haar gezamenlijk te verwelkomen. Juf Marianne Rolink-WesselGedurende de gehele schooldag vonden er diverse leuke festiviteiten met activiteiten plaats op de school. Ook werd er een cadeau aangeboden.Marianne-Rolink-Wessel-40-jaar-onderwijsAl met al kan de juf tevreden terugkijken op een geslaagd 40-jarig jubileums feest.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!