Eind oktober ‘Nacht van de Nacht’ bij Smalspoormuseum Erica

Eind oktober vind na het succes van de vorige keer opnieuw de  ‘Nacht van de Nacht’ bij het Smalspoormuseum in Erica plaats. Een nachtelijke treinrit en natuurlijk een nachtwandeling staan op het programma.

‘Nacht van de Nacht’

Het Industrieel Smalspoormuseum in Erica organiseert op zaterdag 27 oktober in het kader van de ‘Nacht van de Nacht’ opnieuw een nachtelijke treinrit met daaraan vastgekoppeld een nachtwandeling. De vele deelnemers van vorig jaar waren zeer enthousiast over deze activiteit en daarom is besloten om deze activiteit ook dit jaar opnieuw te organiseren.

bijzondere belevenis

Van het prachtige natuurgebied rondom de Griendtsveenplas is in het donker niet zoveel te zien. Echter als de ogen eenmaal een beetje gewend zijn aan de duisternis merkt men dat dit in het donker echt een bijzondere belevenis is.

Deelnemers worden vanaf 20.00 uur in het museumgebouw verwacht. Om 21.00 uur vertrekt de nachttrein, die de deelnemers in het donker naar het natuurgebied brengt. Onder begeleiding van rondleiders en vrijwilligers van het Smalspoormuseum wordt in het donker een circa één uur durende wandeling gemaakt rondom de Griendtsveenplas. Na afloop van de wandeling brengt de smalspoortrein de deelnemers over het andere deel van het unieke spoortracé terug naar het museumgebouw. Hier wordt een kop erwtensoep aangeboden. Zo rond de klok van 23.00 uur zal de avond beëindigd worden.

Vooraf aanmelden

Bij deze activiteit is het dragen van goed schoeisel een noodzakelijk en honden zijn helaas niet toegestaan. De kosten voor deze bijzondere avond zijn €7,50 per persoon. Zaklantaarns en/of andere vormen van verlichting zijn niet toegestaan. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan zowel per telefoon of via de E-mail.

Tel.: 06-33031882
E-mail: info@smalspoorcentrum.nl
Website: www.smalspoorcentrum.nl

Industrieel Smalspoormuseum
Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica

error: De inhoud van deze website is beschermd !!