DoeDagen met extra Spooktocht tijdens herfstvakantie in het Veenpark

Tijdens de herfstvakantie periode zijn er extra activiteiten in het Veenpark te Barger-Compascuum. DoeDagen met een extra Spooktocht die de rillingen over je rug zullen laten lopen…

DoeDagen met een extra Spooktocht tijdens de Herfstvakantie in het Veenpark, een spooktocht die je de rillingen over je rug zullen laten lopen! Iets voor de dapperen onder ons en tegelijkertijd toch ook wel erg leuk om te doen!

DoeDagen in de HerfstFabriek

Vroeger begonnen de mensen al in de herfst met de voorbereidingen voor de winter. Ze moesten zorgen voor voldoende eten en turf voor in de kachel. In de winter was er weinig werk. Dan probeerden ze dingen zelf te maken, voor zichzelf of om wat extra geld te verdienen. Het is natuurlijk leuk en leerzaam om te zien hoe dat allemaal ging. Nog leuker is het om zelf te helpen! Dit alles kan en mag in De HerfstFabriek!Veenpark-HerfstFabriek-2018

De extra activiteiten in de HerfstFabriek zijn op: woensdag 17 oktober, dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 oktober!

Wilt u ook wel eens mee doen aan een echte Spooktocht? Een tocht waarbij u de rillingen over uw rug gaan lopen? Dan is dit uw kans! U kunt zich per persoon inschrijven of met een klein groepje. De prijs is slechts € 13,50 p.p. inclusief frites en een snack! Rechtstreeks aanmelden kan via deze link:  http://www.veenpark.nl/spooktocht

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: 0591-324444

website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!