Happy Smile Run ook door centrum Klazienaveen

Zaterdag 22 september werd tijdens de vijfde Familiedag van de Stichting Happy Smile de Happy Smile Run verreden. Een toertocht in twee gedeelten voor gezinnen met ernstig zieke, en kinderen met een beperking dat ook door het centrum van Klazienaveen kwam.

Familiedag Happy Smile

De Familiedag is speciaal voor gezinnen met een ernstig ziek kind of kind met een beperking. Zij konden afgelopen zaterdag meerijden in een grote stoet van bijzondere auto’s, vrachtwagens, motoren en trikes. De tocht werd o.a. begeleid door onder andere een MTB Team, de politie Drenthe en SEVO.

tweemaal

Tweemaal reed de stoet door de omgeving van Zuidoost Drenthe, de eerste tocht was om 12.30 uur en de tweede vertrok om 15.00 uur. Vrachtwagens, trikes, oude auto’s en splinternieuwe bolides, maar ook aan een stukje ruw terrein voor off-road rijden was gedacht. Niet alleen uit de regio, maar uit het gehele land kwamen de vrijwillige chauffeurs met hun voertuigen. Daarnaast waren er zelfs wat kentekens met een paar opvallende sportwagens uit Groot-Brittannië tussen.

Ruim honderd vrijwilligers

Als start- en eindpunt werd gekozen voor een bedrijf gelegen op de hoek Phileas Foggstraat / Charles Darwinstraat op het bedrijventerrein in Emmen. Het hier gevestigde bedrijf (PNS Nitrogen Services) was speciaal ingericht om de vele gezinnen op te vangen. Ruim honderd vrijwilligers van Stichting Happy Smile stonden hier klaar om de gezinnen zaterdag een onbezorgde dag te bezorgen.

Route

Vertrokken werd er vanuit Emmen bij PNS Nitrogen Services langs het Oranjekanaal richting centrum Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Barger-Oosterveld richting Angelslo via de Van Schaikweg de Hondsrugweg op. Vanaf daar ging het terug, richting het eindpunt, wat ook als startlocatie gediend had.

Foto-impressie:

Happy Smile Run 2018 Happy Smile Run 2018 Happy Smile Run 2018Happy Smile Run 2018Happy Smile Run 2018Happy Smile Run 2018

error: De inhoud van deze website is beschermd !!