Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen organiseert allereerste TrailRun

De Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen organiseert voor de allereerste keer deTrailRun. Deze unieke nieuwe TrailRun loopt door het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen.

Bargerveen

Zondag 30 september 2018 organiseert de Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen voor de eerste keer een TrailRun. Deze totaal nieuwe TrailRun loopt door het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen. Hardlopen in het Bargerveen betekent even helemaal weg de natuur in. Als je op zoek bent naar een bijzondere hardloopbelevenis, schrijf je dan nu in!

Staatsbosbeheer, lokaal goed doel en KIKA

Door mee te doen aan de TrailRun, steun je o.a. het Staatsbosbeheer. De Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen doneert per deelnemer een bijdrage van het inschrijfgeld aan Staatsbosbeheer. Daarnaast zal nog een deel van de opbrengst worden geschonken aan een lokaal goed doel. Bij de inschrijving kun je ook vrijwillig een donatie doen aan Kika.

drie afstanden

Er zijn drie prachtige routes uitgezet met de afstanden: 8,5 km, 15 km en 22 km. Per afstand is een maximum van 250 deelnemers. Dus schrijf je snel in! De routes staan goed aangegeven door middel van lintjes en borden. Onderweg zullen er uitgebreide verzorgingsposten aanwezig zijn.

inschrijven

Inschrijven kan via de website vanaf 1 maart 2018 tot en met zaterdag 22 september 2018. De startlocatie van de TrailRun is bij de Schaapskooi aan de Ambachtsweg in Weiteveen! Inschrijven kan via de website Bargerveentrailrun!

Wat: eerste TrailRun
Wanneer: zondag 30 september
Waar: Bargerveen, start Schaapskooi Weiteveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!