‘Import Drenten’, een kleinkunstmiddag in het Museumcafé bij Collectie Brands

‘Import Drenten’, een kleinkunstmiddag door Rob Wilhelm en Eddie Zinnemers, het duo 2VOUDT. Dit alles in het Museumcafé Collectie Brands op zondag 14 oktober vanaf 11.00 uur.

duo 2VOUDT

Op zondag 14 oktober is er vanaf 11.00 uur bij Museum Collectie Brands de ‘Kleinkunstmiddag’. Het nieuwbakken duo 2VOUDT, bestaande uit Rob Wilhelm en Eddie Zinnemers, presenteert hun programma ‘Import Drenten’. Hierin vertellen zij met veel humor en een (dikke) knipoog over hun inburgeringsproces in Drenthe. Of om in hun eigen woorden te spreken: “Wat gebeurt er met je als je vanuit het ‘diepe zuiden’ richting Drenthe emigreert?”

Rob Wilhelm is op allerlei culturele fronten actief, zo speelt hij in verschillende bands en schreef hij liedjes en teksten voor kindermusicals. Eddie Zinnemers is voordrachtskunstenaar en gemeentedichter in de gemeente Emmen.

aanmelden

Voor deze activiteit kunt u zich aan te melden door te e-mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400. De entreeprijs bedraagt €5,- per persoon. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen. Let op: Vol=Vol!

Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
T: 0591-393400
E-mail: activiteitmcb@gmail.com
Website: www.collectie-brands.nl