Liedtiesmiddag met Isa Zwart en Jans Polling bij Museum Collectie Brands

Op zondag 23 september is er een Liedtiesmiddag met Isa Zwart en Jans Polling bij Museum Collectie Brands in Nieuw Dordrecht. Het wordt de tweede editie na het succes met de eerste editie.

Na het succes met de eerste editie van de ‘Liedtiesmiddag’ organiseert Museum Collectie Brands nu een tweede editie. Evenals tijdens de eerste editie zullen Jans Polling en Isa Zwart het programma verzorgen.

Jans Polling

Jans Polling is sinds jaren een gevestigde naam in het Drentse Radioland. Behalve radiomaker is hij ook schrijver, zanger en een begenadigd verhalenverteller. Een man van vele talenten dus die met gemak een saaie zondagmiddag omtovert tot een vermakelijke middag.

Isa Zwart

Isa Zwart zal enkele liedjes ten gehore brengen waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Natuurlijk brengt ze ook haar prijswinnende lied ‘Mamme See’ waarmee ze in 2017 het Drèents Liedtiesfestival won ten gehore. Sindsdien gaat het goed met haar carrière en we zijn dan ook blij dat zij een plekje in haar drukke agenda heeft gevonden om in het museumcafé  op te komen treden.

aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich aan te melden door te mailen naar:
activiteitmcb@gmail.com
Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400. De entreeprijs bedraagt €7,50 per persoon. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen. Let op: VOL=VOL!

Wat: Liedtiesmiddag – Verhalen en liedjes over Drenthe Door Jans Polling en Isa Zwart
Wanneer: zondag 23 september, 14:00 uur
Waar: in het Museumcafé van Museum Collectie Brands

Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
Telefoon: 0591-393400
E-mail: activiteitmcb@gmail.com
Website: www.collectie-brands.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!