Rioolwerkzaamheden aan het Van Echtenskanaal NZ

In week 35 zijn er rioolwerkzaamheden gepland in het centrum van Klazienaveen. Hiervoor word een wegomlegging via de Kazerneweg aangegeven.

uitgestelde werkzaamheden

De ingeplande werkzaamheden zijn kort voor de kerstdagen wat altijd één van de drukste perioden in Klazienaveen is al eens eerder uitgesteld. Ook zijn de toen verplaatste werkzaamheden naar de maand maart niet doorgegaan.

Driemaal

Driemaal is scheepsrecht zo luidt een spreekwoord. De al twee keer eerder uitgestelde werkzaamheden aan het rioolstelsel zullen naar verluidt nu in week 35 van dinsdag 28 augustus t/m 31 augustus doorgang vinden.

De werkzaamheden aan het rioolstelsel zijn ter hoogte van Schip 1 langs het Van Echtenskanaal NZ. De parkeerplaats die naar de toegang naar de parkeerkelder onder Schip 1 leidt, is wel bereikbaar via de Ovonde.

omleiding

Er wordt een omleidingsroute aangegeven via de Kazerneweg.

Wat: rioleringswerkzaamheden
Wanneer: week 35 van 28 t/m 31 augustus
Waar: ter hoogte Schip 1 centrum Klazienaveen
Contact: Gemeente Emmen, tel. nr. 14-0591

Lees ook:

Rioleringswerkzaamheden in centrum Klazienaveen

Geplande rioleringswerkzaamheden centrum Klazienaveen uitgesteld