Geplande rioleringswerkzaamheden centrum Klazienaveen uitgesteld

Op 18 en 19 december waren er rioleringswerkzaamheden gepland in het centrum van Klazienaveen. Voor deze uitgestelde werkzaamheden was ook een wegomlegging noodzakelijk.

bezwaren

Na contact met de gemeente Emmen gezocht te hebben, bleek dat er na de oorspronkelijke berichtgeving over de ingeplande werkzaamheden op de genoemde datums nogal wat bezwaren binnengekomen waren van de lokale middenstand.

uitgesteld

De gemeente Emmen (afd. USB) heeft hierop besloten om de werkzaamheden uit te stellen. Vanmorgen in het telefoongesprek waarbij om meer informatie gevraagd werd, werd aangegeven dat de werkzaamheden uitgesteld worden tot aan begin januari.

 

Hieronder de oorspronkelijke melding:

======================================================
drukste perioden

Kort voor de kerstdagen, een van de drukste perioden in Klazienaveen, zijn er werkzaamheden aan het rioolstelsel gepland in het centrum. De ingeplande rioleringswerkzaamheden op maandag 18 en dinsdag 19 december zijn ter hoogte van Schip 1 langs het Van Echtenskanaal nz.

omleiding

Er is een omleidingsroute aangegeven via de Kazerneweg waar tot op heden nog steeds werkzaamheden plaatsvinden en dat nu nog voor alle verkeer afgesloten is.

Wat: rioleringswerkzaamheden
Wanneer: 18 en 19 december
Waar: ter hoogte Schip 1 centrum Klazienaveen

==========================================================