Gezocht met spoed: vrijwilligers voor de jeugd- en kindertriathlon!

Gezocht met spoed: vrijwilligers voor de jeugd- en kindertriathlon!! Zo luidt de oproep van de Triathlon vereniging Klazienaveen. Op 14 en 15 juli is er opnieuw de Triathlon van Klazienaveen.

verzorging en veiligheid

Voor de zaterdagmiddag 14 juli en op de zondagmiddag 15 juli is de Triathlon Klazienaveen heel dringend op zoek naar een aantal vrijwilligers. Helaas hebben zich nog maar erg weinig mensen aangemeld en zoals het nu lijkt kunnen we de deelnemers niet de verzorging en veiligheid bieden die zij van ons gewend zijn. Dat willen en kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren!

vrijwilligers

We zouden dus graag een beroep doen op jou! Wil jij ons helpen in bijvoorbeeld de wisselzone, bij een verzorgingspost of het finishgebied? Meld je aan samen met meerdere vrijwilligers van je sportvereniging, club, buurtvereniging aan en verdien op die manier een mooi bedrag voor de clubkas. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding (voor de verenigingskas) van 25 Euro per persoon per dag.

Aanmelden

Stuur een mail met je gegevens en de dag/dagen dat je kunt helpen naar:
vrijwilligers@triathlonklazienaveen.nl

Laten we er met elkaar voor zorgen dat de Jeugd- en kindertriathlon in Klazienaveen opnieuw een succes wordt!!Kindertriathlon-2015
error: De inhoud van deze website is beschermd !!