EOP Klazienaveen neemt zelf de verfkwast ter hand en knapt Ovonde op

De EOP Klazienaveen (Jan Gerfen) neemt zelf de verfkwast ter hand en knapt de Ovonde op. Het monument ‘Dordsebrug’ op de Ovonde krijgt een nieuwe, frisse verflaag.

frisse verflaag

“Het werd tijd dat de Ovonde een opknapbeurt kreeg” zegt Gerfen. De Ovonde is de afgelopen paar jaar overwoekerd met onkruid en rommel. Ook de brugleuningen, van origine afkomstig van de originele Oude Dordsebrug, krijgen een mooie frisse verflaag.EOP-Jan-Gerfen_2018, Ovonde

brugleuningen

Gerfen: “De verf wordt gesponsord door de gemeente” zegt de in hart en nieren EOP’er. Hij staat er dan op dat moment alleen te schilderen nadat hij gisteren de brugleuningen al geschuurd en schoongemaakt heeft. “Vanavond komt een ander lid van de EOP bijstand verlenen” zegt Jan. Niet dat het drukke baasje het nodig heeft, want Jan Gerfen staat zijn mannetje ook wel alleen.EOP-Jan-Gerfen_2018, Ovonde

rommel en onkruid

Gisteren werden, samen met wat mensen van Buurtsupport, de straatstenen tussen de brugleuningen met een hogedrukreiniger schoongespoten. De rommel opruimen gebeurde door de EOP Klazienaveen zelf. “Straks komen er twee rijen met betonklinkers er omheen. Hierna is het onkruid sneller en wat eenvoudiger in toom te houden” zegt Gerfen.

Lees ook: http://www.klazienaveenlokaal.nl/2018/06/22/veel-activiteit-vanuit-de-eop-klazienaveen/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!