Veel vermaak voor 200 kinderen op 4e ‘Kidsfestival’ Erica

Veel vermaak was er voor de ruim 200 kinderen het afgelopen weekend op het alweer 4e ‘Kidsfestival’  in Erica. Er was slechts een kleine bui tijdens de fantastische spelactiviteiten.

activiteitencommissie

Het inmiddels alweer 4e ‘Kidsfestival’ in Erica werd georganiseerd door de activiteitencommissie van Ondernemend Erica. Het terrein van Handelsonderneming Snippe / V&G Hydraulische Componenten BV Erica was ook dit jaar een mooi decor van de vele activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.kidsfestival_2018, Erica

ruim 200 kinderen

De ruim 200 kinderen werden verblijd met een optreden van o.a. Twirl United uit Klazienaveen en konden zich uitleven op een mooi parcours onder begeleiding van Rapid Wheels tevens uit Klazienaveen. Ook was er een show met bellen blazen en dj John Vinke zorgde voor een passend muziekje. Sjoelen oftewel brikken gooien, schminken, blik werpen er was bijzonder veel te doen en te beleven voor de kids (en ouders natuurlijk..).kidsfestival_2018, Ericakidsfestival_2018, Erica

vrijwilligers en sponsoren

Kortom een succesvolle en super gezellige en geslaagd ‘Kidsfestival’ dat tot stand is gekomen dankzij de ruim 40 vrijwilligers en de vele sponsoren! Tot volgend jaar!

(Foto’s: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!