Einde van korte koudeperiode is in zicht

Het einde van de koudeperiode is in zicht. De weerman van Weerplaza geeft aan dat er voor de komende 14 dagen een hogere dag- en nachttemperatuur te verwachten is.

Vandaag

Vandaag heeft de bewolking met lichte neerslag nog de overhand, maar er zijn ook plaatsen waar de zon af en toe is te zien. Op de meeste plaatsen blijft het droog en het wordt 16 tot lokaal 20 graden.

komende week

Morgen zal in heel het land zo nu en dan de zon  zich laten zien. Het wordt op veel plaatsen aangenaam warm met 19 tot 22 graden. Daarbij waait een meest matige noordenwind. Dinsdag kan het regionaal zomers warm worden met temperaturen van 22 tot 25 graden. Vanaf woensdag zien we op meer plaatsen zomerse temperaturen van boven de 25 graden met veel ruimte voor de zon. Tot het einde van deze maand lijkt het ook overal droog te blijven.

eerste week juli

De volgende week, de eerste week in juli, geeft dezelfde verwachting van het  weerbeeld aan. Pas tegen het einde van die week zal er een iets lagere dagtemperatuur zijn. Maar met middagtemperaturen van zo rond de 23 à 24 graden blijft het heerlijk zomers warm.

(Bron: weerplaza.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!