Heren 1 Bedrocks happen stof, winst voor recreanten in uitwedstrijd!

Het Bedrocks Heren 1 team speelde zondag op de Meerdijk vanwege Vaderdag met blauwe zweetbandjes tegen de Hilversumse Hurricanes, de nummer 7 uit de competitie. Het moest en zou een mooie wedstrijd worden!

Heren 1

In de eerste inning werden de heren 1 van de Emmer Bedrocks meteen even met de beide benen op de grond gezet. Na een aantal Emmer veldfouten, en aantal base hits stond Hilversum al 4 runs voor. Het ontbrak in de eerste inning aan slagkracht voor de Bedrocks, behalve midvelder Arjan Koreman. Bedrocks, Arjan-Koreman Hij sloeg een fantastische bal tussen de 2 buitenvelders in, maar helaas ging de bal onder het hek door, waardoor hij niet verder kwam dan het 2e honk .

Aan het begin van de derde inning stond de stand op 7-0 voor Hilversum. De Bedrockers stonden tijdens deze inning echter sterk in de verdediging. Alles leek heel even goed te gaan. Een prachtige vangbal van rechtsvelder Marijn Krol, en 2 strikeouts van startend werper Max Kamp bracht de Bedrockers uit de inning. Pas in de 5e inning wisten de Emmenaren te scoren. Na een honkslag van Koreman wist hij binnen te komen op een prima hit van catcher Simon Welter. Helaas was dit de enige run van Bedrocks. Na de 7e inning stond er 16-1 op het scorebord. Beste slagman was Koreman met 3 hits, waarvan 1 triple, 1 double en 1 single. Helaas een wederom verloren wedstrijd door gebrek aan ervarenheid en slagkracht in deze klasse en een verlies dat zeker gezien het aantal verdedigingsfouten vooral bij het team zelf gezocht moet worden.

Aspiranten

De Bedrocks aspiranten speelden zaterdag thuis tegen Caribe uit Groningen.
Op papier zou dit een spannende wedstrijd worden, en dat werd het ook.
In de eerste inning kwamen beide teams niet tot scoren.
In de tweede inning wisten de Groningers 1 keer te scoren en keken de aspiranten tegen een achterstand aan.
In de 2 opvolgende inningen wisten de Bedrockers 2 keer te scoren o.a. door een mooie honkslag door Dylan van Diepen en wist Paco van Dalen te scoren door een door geschoten bal waardoor de winst in Emmen bleef.

Recreanten

De Emmer recreanten softballers konden afgelopen donderdag slechts acht spelers op de been krijgen om hun wedstrijd tegen het sterke ‘The Pioneers’ in Assen te spelen. Bedrocks begon voortvarend aan slag met 6 runs in de 1e inning,0-6. Bedrocks, Jorgos-Stamou-RecreantenIn de 2e inning sloeg Bedrocks catcher Jorges Stamou met ferme klap de bal ver in het rechtsveld die door Pioneers niet goed verwerkt kon worden zodat hij een run kon maken, waarbij hij helaas ook een zweepslag opliep, 2-11.

Aangezien Bedrocks zich geen geblesseerden kon permitteren werd de catcher in de volgende inningen tot pitcher gebombardeerd, de enige positie die met deze kwetsuur te doen was en Stamou redelijk goed af ging. De Emmenaren bleven goed slaan maar Pioneers kreeg de slag ook te pakken. Al met al een mooie wedstrijd die in voor Bedrocks in een mooie 10-17 winst eindigde. Donderdagavond 21 juni a.s. spelen de recreanten thuis tegen Caribe uit Groningen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!