Beachvolleybaltoernooi terug in Klazienaveen

Sinds jaren werd het Beachvolleybaltoernooi op het Sportlandgoed in Zwartemeer georganiseerd. Maar het toernooi is terug van weggeweest op het in 2016 geopende Beachveld van Klazienaveen.

De omgeving en het terrein op het Sportlandgoed in Zwartemeer is natuurlijk uniek en geweldig mooi voor een evenement van dit kaliber, maar…

sinds een langere periode was het de wens om het toernooi weer in Klazienaveen te organiseren. In het centrum van Klazienaveen moesten er op de vorige locatie nog vele vrachtwagens met schoon geel zand gebracht worden. Maar sinds de komst van een echt Beachveld op een vaste locatie is dat niet meer  nodig.Beachveld-2016In 2016 is er een heus Beachvolleybalveld (Sportief Klazienaveen) op het sportpark in Klazienaveen verrezen.

foto’s

Op Sportpark De Planeet werd het toernooi het afgelopen weekend zaterdag 16 en zondag 17 juni op het Beachveld Klazienaveen afgewikkeld. Hieronder een kleine foto impressie met foto’s die ten tijde van de strijdende teams, bestaand uit twee personen, gemaakt zijn.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!